Najsodobnejše internetne storitve vam ponujajo mnogo priložnosti, da v popolnosti izkoristite poslovne potenciale svojega podjetja ter optimizirate poslovne procese. Internetne storitve vam bodo olajšale vsakodnevno delo in zagotovile varnost vašega poslovanja.

REGISTRACIJA IN UPRAVLJANJE DOMEN

registracija

V kolikor želite v popolnosti izkoristiti poslovne priložnosti, ki jih ponuja svetovni splet in če želite utrditi prepoznavnost v svetovnem spletnem oceanu – registrirajte lastno domeno.

Na ta način si boste pridobili preprost in prepoznaven spletni naslov, ki si ga bodo vaši poslovni partnerji in uporabniki lažje zapomnili (npr.: »www.podjetje.si«), istočasno pa bo ob vsakokratnem komuniciranju z elektronsko pošto razvidno ime vašega podjetja oziroma organizacije (npr.: »«).

Poleg registracije slovenskih domen (.si) lahko registrirate tudi tuje komercialne domene (.com, .net, .org, .biz, .info, .name, .eu), pri tem pa lahko ime domene preprosto izbirate. Predhodno preverite le, ali je želeno ime domene še na voljo oziroma ni v uporabi.

GOSTOVANJE SPLETNIH STRANI

Vsem poslovnim uporabnikom nudimo hitro, zanesljivo in kvalitetno gostovanje vaših spletnih strani v okolju Windows ali Linux OS.  Objavite lahko tako preproste predstavitvene spletne strani, kot tudi zahtevnejše aplikacije, ki vključujejo podatkovne baze in uporabljajo različne programske jezike.

Z zakupom prostora na spletnem strežniku bodo vaše vsebine obiskovalcem dostopne 24 ur na dan, hitro in zanesljiv, kar zagotavlja neposredna povezanost v hrbtenično omrežje.

Ponudba Amis DSL dostopa v internet vam brezplačno zagotovi tudi 100 MB prostora na spletnem strežniku.

gostovanje

GOSTOVANJE ELEKTRONSKE POŠTE, na platformi EXCHANGE

exchange

Storitev Elektronski poštni predal je namenjena vsem tistim, ki do elektronske pošte pristopite s tujih računalnikov. Hkrati vam ta storitev omogoča dostop do elektronske pošte povsod po svetu, kjer imate na voljo dostop do interneta.

Gostovanje elektronske pošte omogoča varen dostop k poštnemu predalu in prebiranje elektronske pošte s pomočjo brskalnika na javnih računalnikih tudi takrat, ko boste daleč od doma.  Uporabnikom nudimo gostovanje e-pošte za celotno podjetje (domena) in posameznikom; velikost predala po dogovoru od enega GB pa do nekaj deset GB.

IP TELEFONIJA

Na področju IP sistemov sodelujemo s podjetjem Amis. Amis IP telefonija prinaša nabor storitev, ki zagotavljajo visoko stopnjo kakovosti, zanesljivosti in enostavno uporabo. Ključna prednost IP telefonije je prenos telefonskih govorov preko interneta, kar lahko znatno racionalizira vaše poslovanje, predvsem pa zniža stroške. Način telefoniranja ostaja popolnoma nespremenjen, kar je razlog več, da tudi sami poenostavite in optimizirate telekomunikacijske potrebe v vašem podjetju.

ip-tel

Amis Xpert+

Amis Xpert+ je poslovna telefonija po meri naročnika, s katero lahko podjetje izkoristi celoten komunikacijski potencial, poveča produktivnost zaposlenih in zniža stroške telefonije. Gre za prilagodljiv komunikacijski sistem za vse tipe poslovnih okolij. Nadomešča in združuje vse ključne prednosti posameznih obstoječih sistemov, ki jih poznamo v obliki sistema centrex ali v obliki hišnih telefonskih central ter prinaša uporabnikom kombinacijo naprednih in izjemno uporabnih funkcionalnosti.

Prehod na sistem Amis Xpert+ je hiter in preprost. Vse postopke za prehod in uspešen zagon telefonskega sistema uredi Amis.

AmisITP

AmisITP je primerna za podjetnike in majhna podjetja, ki za svoje nemoteno poslovanje ne potrebujejo več kot štiri telefonske številke s faks priključkom.

AmisITP poslovni telefonski sistem je projektiran kot izvrstna alternativa ISDN in klasičnim PSTN priključkom, saj v poslovnem okolju zagotavlja visoko kakovost govora ter nabor vseh funkcij, ki jih podjetje potrebuje za lažje in nemoteno poslovanje. Oprema omogoča preprost in uporabniku prijazen priklop različnih analognih in IP telefonskih naprav, komunikacija med oddaljenimi enotami je brezplačna, stroški naročnine in klicev pa so občutno nižji. Ob enaki kakovosti klicev se za uporabnika precej znižajo stroški fiksnih mesečnih naročnin ter cene telefonskih klicev v stacionarna, mobilna in mednarodna omrežja, saj je tarifni sistem impulzov neodvisen od nacionalnega operaterja.

AmisITP nudi možnost izbire med različnimi IP in analognimi brezvrvičnimi telefonskimi aparati.

AmisPBX

Rešitev AmisPBX je primerna za podjetja, ki imajo v svojih poslovnih prostorih nameščene ISDN ali IP hišne telefonske centrale. Amis v celoti poskrbi za ustrezno nadgradnjo funkcionalnosti hišne telefonske centrale. Brez dodatnih vlaganj naročnika v obstoječo infrastrukturo in brez investicij v dodatno opremo so prihranki za podjetje kot na dlani.

AmisPRA

Rešitev AmisPRA je namenjena najzahtevnejšim uporabnikom, ki imajo v svojih poslovnih prostorih nameščeno ISDN telefonsko centralo, ki je priključena na enega ali več 2 Mbit/s primarnih dostopov. Prednosti AmisPRA pred klasično telefonijo se kažejo v nižjih stroških mesečnih naročnin in cenejših telefonskih pogovorih v vsa stacionarna, mobilna in mednarodna omrežja. Rešitev AmisPRA za naročnika ne predstavlja nobenih dodatnih vlaganj v obstoječ sistem saj za celotno nadgradnjo obstoječega sistema poskrbi Amis.

 

AmisPRA priključek je namenjen velikim podjetjem, ki želijo svoje poslovanje optimizirati z znižanjem stroškov na področju fiksne telefonije in je projektiran kot izvrstna alternativa ISDN PA, ki bo podjetjem še naprej omogočala popolno ISDN funkcionalnost.

 

Na direktni optično podatkovni povezavi omogoča AmisPRA poslovnemu uporabniku možnost medomrežnega povezovanja med hišno centralo podjetja ter Amisovim sistemom fiksne govorne telefonije. Preko ustreznega optičnega voda se lahko zagotavlja tako podatkovni promet (poljubne kapacitete) kot tudi poljubno število ISDN PRA priključkov.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.