iStor – Varnostno kopiranje kriptiranih podatkov

istor

Ne glede na to, kako dobro skrbite za svoj sistem, kako dobre ljudi zaposlujete in kako dobro opremo imate, ne morete zagotoviti primerne varnosti svojih podatkov, če so ti shranjeni samo na enem mestu. Nevarnost je precej večja, kot se večina zaveda!

iStor DataVault omogoča popolno zaščito podatkov, tako lokalno kot tudi na oddaljenih lokacijah. Ponuja zanesljivo, centralizirano rešitev, ki odpravi vsakršne skrbi povezane z zaščito najpomembnejšega poslovnega imetja – podatkov.

iStor DataVault poenostavlja vse vidike zaščite podatkov, od enostavne izvedbe in samodejnega delovanja do takojšnje zaščite oziroma prenosa podatkov na zunanjo lokacijo in hitrih obnovitev. Visoka varnost, najnovejše tehnologije, neprimerljiva zanesljivost in skladnost z uredbami je samo nekaj razlogov zaradi katerih se številna podjetja po svetu odločajo za iStor DataVault.

Podatki z vaših strežnikov, delovnih postaj ali prenosnikov so de-duplicirani, šifrirani in stisnjeni ter samodejno preneseni v iStorove varne podatkovne centre, kjer so vam na voljo 24 ur na dan.

Prednost iStorovega sistema je tudi v tem, da ni potrebna investicija v strojno, niti v programsko opremo, saj deluje na vaši obstoječi infrastrukturi, tako da plačate zgolj po porabi prostora (v Gb), ki je odvisna od količine podatkov

Microsoft Azure

azure

Microsoft Azure je Microsoftova storitev v oblaku, ki se upravlja v podatkovnih centrih po Microsoftovih regijah. Uporabnikom omogoča široko  paleto storitev, od varnostnega kopiranja, kopiranja celotnih virtualk, do najema virtualnik za različne platforme in možnost vzpostavitve podvojene varnostne strežniške infrastrukture v oblaku in uporabe razvojnih orodij in strežnikov. Azure podpira strežnike Microsoft Windows server 2008R2 in višje različice.

Azure je ekonomični in prilagodljiv sistem, tako, da plačate le uporabo sistema na minuto, porabljen prostor v podatkovnih centrih, ter pasovno širino, število transakcij, ipd.

Antivirusni sistemi

Večina naših dnevnih opravil v poslovnem svetu temelji na IT sistemih. Že najmanjša napaka lahko povzroči izgubo časa in denarja, zato smo oblikovali rešitve, ki s kombinacijo proaktivne zaščite in najhitrejših protivirusnih posodobitev vzdržujejo najvišjo raven varnosti.

 

Antivirusne  rešitve za podjetja samodejno nadzirajo, ščitijo in vzdržujejo najvišji nivo zaščite zoper grožnje, ki se širijo preko interneta. Za uporabo  F-Secure in ESET  ne potrebujete specializiranega znanja o varnosti, da bi preprečili nepredvidene stroške zaradi virusov, ki lahko ovirajo poslovanje vašega podjetja.

F-Secure je rešitev, ki zaščiti katerokoli napravo uporabljate. ne glede ali uporabljate računalnik, pametni telefon ali tablico. Zaščita temelji na zaščiti v oblaku, kar vaši napravi zagotavlja najboljšo zaščitno na spletu in zagotovi, da se zmogljivost naprave ne zmanjša ter tako ne vpliva na vaše delo. Avtomatske posodobitve in sprotna “cloud-based” tehnologija garantira najhitrejšo zaščito pred novimi grožnjami. Nagrajena tehnologija vas ščiti pred spletnimi grožnjami in reagira efektivno ko se pojavijo. F-Secure  skrbi za vse kar potrebujete za popolno zaščito v realnem času za vse vaše naprave. Ponudi vrhunsko  napredno zaščito pred virusi, spyware-om, okuženimi priponkami in drugim malwarom, vdori hekerjev, krajo identitete, medtem ko preprečuje dostop do zlonamernih spletnih strani in preprečuje spletne napade kadar brskate po spletu.

Brezskrbno brskanje, spletno bančništvo ter nakupovanje še nikoli niso bili enostavnejši. F-Secure vas bo zaščitil.

Secondary_3Color_Pos_RGB

ESET ponuja vse, kar potrebujete od protivirusnega paketa: odlično stopnjo zaznave, majhen sistemski odtis in centralizirano upravljanje. Protivirusne rešitve ESET se odlično obnesejo pri zaščiti tako domačih računalnikov kot informacijskih sistemov v velikih podjetjih.

Rešitve ESET so razvite v visoko optimizirani kodi in veljajo za najbolj učinkovite protivirusne preiskovalnike v industriji. ESET je bil pri razvoju proaktivne zaščite pionir, zato lahko svoje izkušnje uporabijo za kombiniranje različnih metod pri zaznavi celo vrsto škodljive kode, tudi tiste, ki so pred izbruhom. Zanesite se na varnostno rešitev, ki vas konstantno ščiti pred izbruhi novih groženj.

 

Sistem za zgodnje obveščanje ThreatSense.Net® zbira podatke, ki jih uporabniki rešitev ESET pošiljajo iz celega sveta. Strokovnjaki v ESET Virus Lab-u nato podatke uporabijo za natančen pregled nad stanjem globalnih groženj. ESET natančno analizira vzorce in grožnje, načine širjenja ter tako izpopolni vse hevristične algoritme in zbirke virusnih definicij, ki vas ščitijo pred izbruhi novih groženj. Vse posodobitve preiskovalnika so po velikosti majhne in s strani ESET-a hitro razposlane vsem ESET uporabnikom po celem svetu. Tako vam je zagotovljena napredna zaznava škodljive kode brez upočasnjevanja vašega računalnika in s tem zagotavljajo varnost pred najnovejšimi spletnimi grožnjami.

eset
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.