F-Secure je v začetku februarja 2017 osvojil nagrado Best Protection za najboljšo tehnologijo zaščite v letu 2016, ki jo podeljuje neodvisna organizacija AV-TEST. Z zmago se je F-Secure vpisal v zgodovino kot edino podjetje, ki je petkrat osvojilo tovrstno nagrado.

F-Secure Client Security verzije 12 je vse AV-TEST-ove certifikacijske teste opravil s praktično 100% uspešnostjo. Z zanesljivim zaznavanjem in nivojem zaščite Client Security spada med najboljše izdelke za poslovno rabo.

F-Secure Client Security je del paketa F-Secure Business Suite, celovite varnostne rešitve, ki ščiti endpoint naprave podjetij. Business Suite izdelki so zasnovani za zaščito celotnega IT okolja od mrežnega prehoda do delovnih postaj. Najnovejša verzija izdelkov Business Suite z novimi funkcionalnostmi omogoča boljšo razširljivost, nadzor in vidljivost celotne varnostne infrastrukture.

Business Suite izdelki podpirajo sisteme Windows, Linux in Mac. Ščitijo delovne postaje, prenosnike ter tudi datotečne in poštne strežnike s polno podporo za fizične in virtualne naprave. Vključene so funkcije kot so Botnet Blocker – preprečevanje dostopa do nadzornih strežnikov (npr. za ransomware), Software Updater – posodabljanje vseh aplikacij ter zaščita za virtualna okolja, ki razbremeni strežnike.

Nagrado za najboljšo zaščito je F-Secure Client Security prejel tudi v letih 2011, 2012, 2013 in 2014 in je edino podjetje s področja antivirusnih rešitev, ki je v zadnjih 3 letih s strani AV-TEST-a dobilo oceno 6/6 s področja celovite zaščite.

Več o rezultatih testiranja najdete na tej povezavi: https://www.av-test.org/en/award/2016/best-protection-f-secure/

Inštitut AV-TEST je neodvisni ponudnik storitev na področju IT varnosti in AV raziskav, ki se osredotoča na zaznavanje in analizo najnovejše zlonamerne programske opreme. S tem znanjem neprestano in celovito testira varnostne produkte. Z odličnimi rezultati skozi vse leto je F-Secure Client Security osvojil najvišjo stopničko v letu 2016.

f-secure-high5-best-protection
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.