Pred kratkim je podjetje Microsoft najavilo dobo operacijskega sistema Windows 10, ki so ga uporabniki namiznih in prenosnih računalnikov stežka pričakovali, saj združuje vse prednosti operacijskih sistemov Windows 7 in Windows 8 oziroma Windows 8.1. Novost je na voljo za brezplačen prenos oziroma nakup v kar 190 državah po vsem svetu in je prevedena v vse svetovne jezike, skupaj s slovenščino. Med večjimi prednostmi sistema Windows 10 najdemo meni Start, namizno Cortano, spletni brskalnik Edge, boljši grafični vmesnik ter nov, izboljšan Command Prompt. Novost je brezplačno na voljo za uporabnike licenčnih operacijskih sistemov Windows 7, Windows 8 in Windows 8.1 ter preizkuševalce, in sicer za obdobje do enega leta.

Preden pričnete z namestitvijo predlagamo, da pregledate pogosta vprašanja: http://www.microsoft.com/sl-si/windows/Windows-10-faq

Če želite svoj operacijski sistem Windows 7, Windows 8 ali Windows 8.1 brezplačno nadgraditi na Windows 10, sta dve možnosti:

  • Druga možnost je ta, da vam nadgradnjo na Windows 10 izvedemo mi, za kar smo pripravili ugodno ponudbo za izvedbo storitve nadgradnje Microsoft Windows 10 iz predhodnih verzij Windows 7, 8 in 8.1. za samo 35,00 EUR + DDV *.
Naročam nadgradnjo

Podjetje

Vaše ime in priimek (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaš kontaktni telefon (obvezno)

Izberite eno od možnosti (obvezno)
Naročam nadgradnjo na Windows 10Zanima me več o Windows 10

Ali ste vedeli?

Da je uporabljanje neposodobljene programske opreme varnostna grožnja?   Tako je!

Neposodabljanje programske opreme lahko privede do vdora v vaše podjetje in posledične kraje oz. izgube ključnih podatkov za delovanje podjetja.

83% od TOP 10 groženj najdenih na spletu bi se lahko preprečilo s tem, da se redno posodablja programska oprema!

 

* Storitev se izvaja v servisu podjetja. V kolikor se storitev izvaja na terenu se obračuna še potne stroške.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.