Kontaktni podatki

PARCOM d.o.o. Nova Gorica
t: +386 (0)5 335 27 00
f: +386 (0)5 335 27 09
e:

Prodaja
t: +386 (0)5 335 27 10
m: +386 (0)31 272 525
e:

Tehnična podpora in servis 
t: +386 (0)5 335 27 15
e: ali
Prijava napake preko strani

Računovodstvo
t: +386 (0)5 335 27 08
e:

Dežurna telefonska številka – izven delovnega časa
t: +386 (0)51 640 910

Lahko nam pa preko spodnje forme pošljete sporočilo.

PE Logatec
t: +386 (0)5 335 27 19
e:

O nas

Podjetje Parcom d.o.o. Nova Gorica je s svojimi računalniškimi rešitvami in storitvami prisotno na področju Severne Primorske že od leta 1989. V letu 2005 smo z odprtjem poslovalnice v Logatcu razširili poslovanje na področje Notranjsko-kraške in Osrednjeslovenske regije.

 

Strankam zagotavljamo celovito informacijsko podporo: svetovanje, prodajo, instalacijo, servis in vzdrževanje opreme. Razvili smo se v eno vodilnih primorskih podjetij, ki je specializirano za nudenje storitev s področja informacijskih tehnologij in dobavo ter servis računalniške opreme. Naša ponudba temelji na računalniški in komunikacijski opremi priznanih svetovnih podjetij: HP Inc., Hewlett Packard Enterprise, CISCO, Mikrotik, Kyocera, LG, Synology, Lenovo, Asus, Samsung in drugi.  Lastne storitve dopolnjujemo na platformah Microsoft in Linux programske opreme.

Za varnost podatkov skrbimo tako, da instaliramo in vzdržujemo programsko opremo podjetij  F-Secure, ESEST NOD in Acronis. S podpisom pogodbe podjetja iStor, smo postali ponudniki varovanja podatkov strank. Kriptirane in kompresirane podatke strank varnostno kopiramo na tretjo oziroma četrto lokacijo varnih podatkovnih centrov podjetja iStor v Švici.

Ponudbo dopolnjujemo tudi z drugo vrhunsko strojno in programsko opremo ter lastnimi storitvami, s ciljem, da našim strankam, zagotovimo kakovostno, celovito, zanesljivo in ekonomsko upravičeno informacijsko rešitev.

Z lastnimi kadri in podporo principalov zagotavljamo optimalen prodajno logistični proces za vse nivoje zahtevnosti vaših potreb po informacijski opremi, od preprostega kosa periferije do najzahtevnejših kompleksnih visoko razpoložljivih strežniško-pomnilniških sistemov.

 

Leta 2010 smo naše poslovanje dopolnili s sodobnim podatkovnim centrom, ki omogoča dinamične rešitve gostovanja na strežniku.  S tem smo še okrepili naše partnerstvo s podjetji Hewllet Packard, Microsoft in Cisco, ter s tem zaokrožili naš spekter rešitev in storitev v popolno in sodobno partnersko sodelovanje z našimi strankami www.podatkovni-center.si . S tem smo poleg IaaS in PaaS storitev dodali tudi SaaS storitve – rešitve s programsko opremo Perftech.Largo za podjetja in posameznike z modularno rešitvijo aplikacij za zahtevo strank.

 

V letu 2014 smo podpisali pogodbo za prodajo in vzdrževanje registrskih blagajn nemškega podjetja Quorin za področje zahodne Slovenije več na www.blagajne.si.

 

Konec leta 2012 smo postavili spletno trgovino www.parshop.si,  v avgustu 2015 pa spletno trgovino www.nipanike.si, kjer lahko kupci izbirajo iz velikega asortimana računalniške in komunikacijske ter programske opreme, opreme za prosti čas in drugo. Med prvimi pa smo v spletnih trgovinah ponudili strankam nakup storitev s področja instalacije, dobave in servisiranja računalniške opreme.

Poslanstvo

Naše poslanstvo je  trženje, implementacija in vzdrževanje visoko kakovostnih računalniških in komunikacijskih naprav ter informacijskih sistemov. Izpolnjevanje pričakovanj, zahtev in zadovoljevanje potreb uporabnikov postavljamo na prvo mesto, zato se stalno izobražujemo, spremljamo in uvajamo razvojne dosežke iz ITK področja. Uporabnikom želimo zagotoviti najboljšo varnost informacijske infrastrukture s poudarkom na varnosti podatkov. Prizadevamo si, da bi naše storitve ostale sinonim za kakovost, varnost in inovativnost.

Vizija

Naša vizija je zagotavljati kakovostne storitve, kredibilno svetovanje, ter optimalno razmerje med tehnologijami in rešitvami. Z našimi rešitvami in storitvami, ki temeljijo na strojni in programski opremi priznanih svetovnih proizvajalcev, želimo strankam zagotoviti varnost informacijske infrastrukture.  Želimo tudi zagotoviti visoko stopnjo motiviranosti kolektiva, rast prihodkov ter neprekinjen razvoj podjetja. Tako bomo v bodoče največ pozornosti namenili visoki kakovosti naših storitev, konkurenčnosti podjetja, ter varnosti informacijskih sistemov in inovativnosti.

Podatki podjetja

Parcom d.o.o. Nova Gorica
Vodovodna pot 4, Kromberk
SI5000  NOVA GORICA

ID-številka za DDV: SI85350524
Matična številka: 5525713

Plačate lahko na sledeč transakcijski račun:

IBAN: SI56 0475 0000 1055 993  Nova KBM d.d. BIC: KBMASI2X

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.