Naša ponudba temelji na računalniški in komunikacijski opremi priznanih svetovnih podjetij: HP Inc., Hewlett Packard Enterprise, CISCO, Mikrotik, Kyocera, LG, Synology, Lenovo, Asus, Samsung in drugi.  Lastne storitve dopolnjujemo na platformah Microsoft in Linux programske opreme.

Za varnost podatkov skrbimo tako, da instaliramo in vzdržujemo programsko opremo podjetij  F-Secure, ESEST NOD in Acronis. S podpisom pogodbe podjetja iStor, smo postali ponudniki varovanja podatkov strank. Kriptirane in kompresirane podatke strank varnostno kopiramo na tretjo oziroma četrto lokacijo varnih podatkovnih centrov podjetja iStor v Švici.

Ponudbo dopolnjujemo tudi z drugo vrhunsko strojno in programsko opremo ter lastnimi storitvami, s ciljem, da našim strankam, zagotovimo kakovostno, celovito, zanesljivo in ekonomsko upravičeno informacijsko rešitev.

Z lastnimi kadri in podporo principalov zagotavljamo optimalen prodajno logistični proces za vse nivoje zahtevnosti vaših potreb po informacijski opremi, od preprostega kosa periferije do najzahtevnejših kompleksnih visoko razpoložljivih strežniško-pomnilniških sistemov.

hardware
STROJNA OPREMA
software
PROGRAMSKA OPREMA
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.