Strežniki

strezniki_380x300

HP ProLiant DL strežniki – rack

Najbolj prodajani DL (optimirani za strežniške omare) strežniki omogočajo enostavno in cenovno ugodno postavitev celovite infrastrukture za ustrezno podporo poslovnim ciljem.

Več informacij…

 

HP ProLiant ML strežniki – tower

HP ProLiant ML (optimizirani za nadgradnje) strežniki zagotavljajo enostavno in varno poslovanje, povečujejo učinkovitost in produktivnost.

Več informacij…

Mrežna oprema

HP Networking

ProCurve Networking, enota podjetja Hewlett Packard Enterprise, že več kot 25 let zagotavlja zanesljive, varne in ekonomične omrežne rešitve za vse velikosti podjetij in organizacij po svetu. Podjetje Gartner ga je kot edinega izzivalca uvrstilo v polje vodilnih ponudnikov, skupaj s Ciscom, in v svetovnem merilu zaseda drugo mesto. Aprila 2010 je HP prevzel podjetje 3Com in s tem precej razširil ponudbo mrežnih naprav in utrdil svoj položaj.

Več informacij…

HP-networking_380x300

Mikrotik

Mikrotik je podjetje s sedežem v Rigi, prestolnici Latvije. Znani so po genialnih mrežnih izdelkih, ki se imenujejo RouterBOARD (strojna oprema) in RouterOS (programska oprema).  Zgodovinsko gledano je najpomembnejše področje uporabe prav gotovo WiFi in tu je Mikrotik prvo ime na vseh celinah.

RouterBOARD je zelo napreden izdelek, dostopen že po zelo nizki ceni. Njune vgrajene funkcionalnosti dosegajo raven opreme, ki sicer stane nekaj desetkrat ali v določenih primerih tudi nekaj stokrat več.

Mikrotik je eden redkih usmerjevalnikov, ki lahko na primer poveže dve lokaciji prek javnega internetnega omrežja tako, da računalniki tega sploh ne zaznajo in delujejo, kot da bi bili vsi v eni sami mreži. Po slovensko se temu reče mostičenje (“bridging”). Malce bolj strokovno povedano gre za povezavo na sloju OSI 2, ki jo izvedemo s pomočjo Ethernet over IP (EoIP) enkapsulacije celotnih Ethernetnih okvirov. Mimogrede, Mikrotik zna povezati tudi druge Ethernetne protokole, kot je na primer AppleTalk.

Več informacij…

mikrotik_380x300

CISCO

Omrežni sistemi Cisco so temelj storitev in programov, ki jih potrebujete za uresničevanje zmogljivosti podjetja. Stikala, usmerjevalniki in programska oprema podjetja Cisco skupaj tvorijo inteligentno integrirano omrežje, ki se prilagaja trenutnim in prihodnjim poslovnim potrebam.

Rešitve Cisco za varnost podjetij omogočajo napreden vpogled in nadzor. Samoobrambno omrežje Cisco uveljavlja pravilnike podjetja in ščiti ključna sredstva ter tako podjetju omogoča minimalno tveganje za IT glede varnosti in skladnosti, manjšo upravno breme oddelka za IT in nižje skupne stroške lastništva.

Več informacij…

CISCO_380x300

Shranjevanje podatkov

HP-3PAR_380x300

Diskovno polje SAN

Diskovno polje SAN (Storage Area Network) je naprava na katero je lahko povezanih več strežnikov, tudi po več kanalih sočasno uporabljajo isto diskovno polje. Diskovna polja imajo vgrajeno večje število (do nekaj sto) trdih diskov, konfiguriranih v različna RAID polja in se primarno uporabljajo za shranjevanje velike količine podatkov.

Več informacij…

 

 

 

 

 

 

 

Synology-NAS_380x300

Diskovno polje NAS

Mrežno diskovno polje ali NAS (Nettwork Attached Storage) je samostojna naprava v omrežju, zato pri implementaciji ni potrebno izključiti ali ponovno zagnati strežnika. Instalira se v omrežje in nato nastavi dostop izbranim uporabnikom podjetja, kar omogoča nadzor dostopa do podatkov.

NAS je cenovno ugodnejša od SANa in jo največkrat uporabljamo za hranjene kakršnihkoli datotek, za izdelavo rezervnih in varnostnih kopij, oziroma za hitro restavriranje podatkov, ki so bili predhodno varnostno kopirani na tako napravo. Do naprave ali mape na diskovnem polju pristopimo iz računalnika v lokalni mreži.

Naprave uporabljajo tako imenovane »hot plug« diske, ki se lahko menjajo med samim delovanjem naprave. S tem zagotovimo večjo varnost podatkov, saj jih tudi ob morebitnih okvarah na posameznih sklopih ne izgubimo.

Več informacij…

 

 

Namizni računalniki in delovne postaje

Skupina HP Inc. skrbi za razvoj osebnih računalniških naprav – osebnih namiznih in prenosnih računalnikov, delovnih postaj, lahkih odjemalcev, dlančnikov, ..

Serija Essential, s praktičnimi funkcijami in nagrajeno podporo kar najbolje ustreza osnovnim zahtevam dela z računalnikom.

Napredni namizni računalniki,  zagotavljajo kakovost in učinkovitost s funkcijami za običajno poslovno uporabo in preizkušeno tehnologijo.

Namizni računalniki serije Elite, napredne funkcije upravljanja zagotavljajo kar najbolj varno uporabo.

Zmogljive delovne postaja HP zagotavljajo hitrost in velike možnosti razširljivosti, s čimer se lahko uporabniki soočijo z največjimi izzivi.

Več informacij…

HP-racunalniki

Prenosni računalniki

prenosniki

Prenosni računalniki HP EliteBook so najzmogljivejši HP-jevi prenosniki, opremljeni s funkcijami, učinkovitostjo in inovativno obliko za najbolj zahtevne poslovne strokovnjake.

Ultralahki prenosni računalniki HP, tako imenovana Intelova platforma Ultrabook ima vedno več predstavnikov. HP ponuja širok nabor modelov za vsak okus.

HP Spectre…
HP Folio…
HP EliteBook Folio…
HP EliteBook Revolve…

Tablični in hibridni računalniki HP

HP Envy X2
HP ElitePad

Prenosni računalniki HP Compaq je prava kombinacija inovativnih funkcij za podjetnike, ki iščejo ravnovesje med učinkovitostjo in cenovno dostopnostjo.

Prenosni računalniki HP ProBook je izjemna kombinacija HP-jevih poslovnih funkcij, učinkovitosti in vrednosti za uporabo običajnih poslovnih aplikacij.

Osnovni prenosni računalniki so najugodnejši prenosni računalniki običajne velikosti.

Prenosni računalniki HP Mini mobilnost Mini. HP-jevi majhni, lahki in prav nič manj zmogljivi osebni računalniki.

HP-jevi mobilni lahki odjemalci, so lahki odjemalci z obsežnimi upravljalnimi zmožnostmi zagotavlja varnejšo in zanesljivejšo uporabo mobilne naprave.

Več informacij…

Monitorji

Ponujamo monitorje različnih velikosti in proizvajalcev.

Več informacij…

 

 

 

 

 

monitorji_380x300

Tiskalniki in Multifunkcijske naprave

tiskalniki_380x300

V našem prodajnem programu imamo tiskalnike in multifunkcijske naprave, s tehnologijo tiskanja Lasersko in Brizgalno, ter proizvajalcev HP Inc. in Kyocera

Več informacijo o produktih HP Inc.

Več informacij o produktih Kyocera

 

 

 

 

 

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.