Tiskanje

Upravljanje tiskanja

Ste vedeli?

 

Mnoga podjetja se ne zavedajo, da lahko stroške tiskanja in kopiranja z optimiziranim upravljanjem tiskanja, drastično zmanjšajo. Morda je težava v zastarelih napravah, neprimernem tipu naprav, nepotrebnih izpisih ali pa v navadah uporabnikov. Znano je, da imajo podjetja več naprav, kot jih potrebujejo, ter da je dnevni izkoristek naprav nekje 3%. Še posebej zaskrbljujoč je podatek, koliko potrošnega materiala je potrebno imeti na zalogi, ter ceno le tega.

 

Kaj lahko storimo za vas?

Znižamo stroške tiskanja

Optimiziramo naprave z primernejšimi

Upravljamo, ter nadziramo naprave

Avtomatiziramo opravila

Uvedemo pravila tiskanja

Prilagodimo nastavitve uporabnikom

Upravljamo z dokumenti

Zaščita dokumentov in nadzor dostopa

Tehnična pomoč, podpora in servis

Varujemo okolje

Kaj pridobite z optimizacijo?

Nižje stroške izpisa

Znano ceno na izpisan list

Povečano produktivnost

Optimizirane delovne tokove

Izboljšano učinkovitost dela

Razbremenitev osebja

Sodobne naprave

Popoln nadzor nad dokumenti

Posodobitev naprav brez stroškov

Enostavno administracijo

Potek implementacije upravljanja tiskanja

Sama implementacija storitev poteka po petih ključnih korakih s katerimi pridemo do točke, kjer se celoten sistem vzpostavi. Sledi samo še posodabljanje opreme, nadzor, ter vzdrževanje.

Analiza vaših potreb

Analiza obstoječega stanja

Priprava predlogov

Optimizacija in vpeljava v prakso

Nadzor in vzdrževanje

Primer optimizacije

Primer, kjer je lepo razvidno, kako je v podjetju možno z pravilno optimizacijo zmanjšali število naprav iz 17 na 5. Pri tem se poveča uporabnost in prihaniti na prostoru ter skladiščenju. Stroški se zaradi manjše količine tonerjev, ter naprav z boljšim izkoristkom precej zmanjšajo.

p

Podjetje Parcom d.o.o. iz Nove Gorice s svojo 25 letno tradicijo uspešno implementira tiskalniške storitve z opremo priznanih blagovnih znamk HP Inc. in Kyocera. Strankam zagotavljamo celovito informacijsko podporo svetovanje, prodajo, instalacijo, tehnično podporo, servis, ter vzdrževanje opreme. Ponujamo vam tudi najem naprav za daljša in krajša časovna obdobja. Ponudbo dopolnjujemo tudi z drugo vrhunsko strojno in programsko opremo ter lastnimi storitvami, s ciljem, da našim strankam, zagotovimo kakovostno, celovito, zanesljivo in ekonomsko upravičeno informacijsko rešitev.