Varnost

Varnostne rešitve

Varnostne rešitve Parcom, zajemajo celovite rešitve za nadzorovanje, preprečevanje, zaznavanje in odpravo kibernetskih groženj. Strankam ponujamo najbolj enostavne rešitve, ki zajemajo anti-virusni program, pa vse do sistemov za nadzor omrežij, varnostno kopiranje podatkov na tretjo lokacijo in arhiviranje mailov.

“Varnost je proces in ne produkt”

 

iStor Data Vault

Ta omogoča popolno zaščito podatkov, tako lokalno kot tudi na oddaljenih lokacijah. Ponuja zanesljivo, centralizirano rešitev, ki odpravi vsakršne skrbi povezane z zaščito najpomembnejšega poslovnega imetja – podatkov.

Zajema vse vidike zaščite podatkov, od enostavne izvedbe in samodejnega delovanja do takojšnje zaščite oziroma prenosa podatkov na zunanjo lokacijo in hitrih obnovitev. Najnovejše tehnologije, visoka varnost, neprimerljiva zanesljivost in skladnost z uredbami je samo nekaj razlogov zaradi katerih se številna podjetja po svetu odločajo za iStor DataVault.

varnostne rešitve

Glavni razlogi za izgubo podatkov

MailArchive je celovita rešitev, ki varno in zanesljivo shrani vašo prejeto in poslano elektronsko pošto. Storitev omogoča organizacijam visoko varnost, enostaven dostop, hitro iskanje in stroškovno optimizacijo. Priporočljivo za uporabnike, ki imajo precej elektronske pošte ključnega pomena in jo želijo imeti arhivirano in zaščiteno na več lokacijah.

 • Visoka zaščita in varnost
 • Globalna de-duplikacija podatkov
 • Varnostno kopiranje oddaljenih lokacij
 • Centralizirano upravljanje
 • Napredna tehnologija
 • Samodejno delovanje
 • Podpora za številne aplikacije
 • Geografsko ločeni podatkovni centri
 • Zaščita pred hujšimi katastrofami
 • Brez investicij – plačate kolikor porabite
 • 24-urna podpora vse dni v letu
 • Konkurenčna prednost in ugled
 • Okolju prijazno

DataVault je bila zasnovan za kar najvišjo raven varnosti in zanesljivosti. Ponuja izredno zmogljive funkcije za optimizirano varnostno kopiranje in obnavljanje podatkov ter pomaga zagotoviti skladnost z zakonodajo. Še pred pošiljanjem podatkov se ti šifrirajo s pomočjo najmočnejših varnostnih metod, ki so na voljo, in takšni ostanejo tako med vsemi prenosi kot tudi samo hrambo. Šifrirni ključ ima le stranka, pri čemer se vsi procesi beležijo, tako da je nadzorna veriga vseh aktivnosti jasno razvidna.

Podatki so po obdelavi in šifriranju nemudoma poslani v geografsko ločene varne podatkovne centre ali na vašo zunanjo lokacijo oziroma v center za ponovno vzpostavitev po katastrofi. Pošiljanje informacij na varno lokacijo poteka povsem samodejno, kar zagotavlja varnost in obnovljivost vseh vaših podatkov ne glede na to, kdaj in kje jih potrebujete.

Povsem samostojna rešitev in deluje z vašo obstoječo infrastrukturo – ni vam treba kupiti ali upravljati nobene strojne ali programske opreme. Plačate zgolj za storitve, ki jih uporabljate, s čimer se izognete vsem kapitalskim naložbam.

Antivirus ESET in F-secure

Zagotavlja robustno protivirusno in protivohunsko zaščito za delovne postaje Windows in OS X. Nagrajena tehnologija Anti-Phishing uporabnike ščiti pred poskusi ribarjenja – ponarejenimi spletnimi stranmi, ki izvabljajo občutljive informacije, kot so uporabniška imena, gesla ali številke kreditnih kartic. Vključuje preglede s pomočjo tehnologije oblaka, nadzor naprav in še veliko, veliko več.

Push authentication

Preverjanje pristnosti z enim dotikom prek mobilnega telefona za največje udobje. Deluje na napravah iOS, Android in Windows 10 Mobile.

Podpora za oblak

Poleg obstoječih aplikacij ESET Secure Authentication podpira tudi spletne / oblačne storitve, kot so Google Apps in Microsoft ADFS 3.0 (vključno s storitvijo Office 365).

Več načinov avtentikacije

ESET Secure Authentication podpira mobilne aplikacije, potisna obvestila, trde žetone in SMS za dostavo z enkratnim geslom (OTP) in tudi po meri.

Ne glede na to ali na delovnih postajah uporabljate Windows, Mac, Linux ali celo virtualne postaje in pametne telefone, vse lahko upravljate iz enega samega mesta. Omogoča oddaljeno nameščanje, spreminjanje nastavitev, generiranje poročil in še veliko več.

Večkrat nagrajena protivirusna in protivohunska zaščita je optimizirana za strežniško okolje. Zagotavlja nemoteno delovanje in zanesljivo zaščito datotek in dokumentov, ki so shranjeni na vašem strežniku. Napredni pregledovalnik pomnilnika in zaščita pred izrabljanjem varnostnih lukenj zagotavljata še boljšo zaščito.

S programom ESET Cloud Administrator lahko upravljate varnost lastnega omrežja brez potrebe po nakupu, namestitvi ali vzdrževanju dodatne strojne opreme. Ta rešitev je na voljo poslovnim strankam ESET do 250 zaposlenimi, kar zmanjša skupne stroške lastništva varnostne rešitve in vam omogoča, da se osredotočite na druge pomembne naloge. Dostopen je kadarkoli in kjerkoli prek spletne konzole. Nastavitev ESET Cloud Administratorja in ESET varnostnih produktov je hitra in enostavna ter vam omogoča preglednost nad celotno varnostjo omrežja.

varnostne rešitve
s

Pri varnostnih rešitvah se je potrebno zavedati

• Podatki so največja vrednota podjetja
• Izguba podatkov ima katastrofalne posledice
• Odvisnost od informacij je vse večja
• Tipka za brisanje je prevelika
• Vsakdo potrebuje varnostne rešitve
• Varnostne rešitve niso arhiv